Ciuperci cu ton

Ciupercile din conserva se scurg de lichid si apoi se taie marunt. Se amesteca tonul (care se scurge foarte bine de ulei), maioneza si se potriveste c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 conserva ton
  • maioneza
  • sare
  • piper(cantitatea de ciuperci si ton se poate mari in functie de numarul de persoane)

Mod de preparare

Ciupercile din conserva se scurg de lichid si apoi se taie marunt. Se amesteca tonul (care se scurge foarte bine de ulei), maioneza si se potriveste cu sarea si piperul. Se asaza intr-un platou pentru aperitiv, se unge cu maioneza si se orneaza cu bucatele de ciuperci peste care se poate presara amestec de legume
Se serveste ca aperitiv

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci