Ciupercile din conserva se scurg de lichid si apoi se taie marunt. Se amesteca tonul (care se scurge foarte bine de ulei), maioneza si se potriveste c
Ciupercile din conserva se scurg de lichid si apoi se taie marunt. Se amesteca tonul (care se scurge foarte bine de ulei), maioneza si se potriveste cu sarea si piperul. Se asaza intr-un platou pentru aperitiv, se unge cu maioneza si se orneaza cu bucatele de ciuperci peste care se poate presara amestec de legume
Se serveste ca aperitiv

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii