Framantam bine biscuitii macinati cu 20 dkg zahar pudra, zaharul vanilat, cacao, aroma de rom si laptele. Presaram zahar pudra intr-o lingura adanca d
Framantam bine biscuitii macinati cu 20 dkg zahar pudra, zaharul vanilat, cacao, aroma de rom si laptele. Presaram zahar pudra intr-o lingura adanca de 6 cm si o umplem cu aluatul preparat. Fierbem budinca de vanilie si o racim. Frecam 5 dkg de unt cu 5 dkg zahar pudra si adaugam la budinca, amestecam bine. Rupem in 2 piscoturile si ungem partea plata cu crema de budinca si le lipim. "Coditele de ciuperci” astfel obtinute le fixam cu crema la mijlocul bilelor. Punem crema si pe partea exterioara a coditelor si le presaram cu fulgi de cocos. Presaram zahar pe bile. Lasam sa se usuce complet inainte de servire.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciulama cu ciuperci
Clatite cu ciuperci
Rulada cu ciuperci
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelÎncadrată cu drag la categoria „Rețete cu dragoste” <3 Pentru iubitorii de ciocolată, dar și...
Desert tarta cu ciocolata si blat din granola
Comentarii