Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml de apa, ceap
Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml de apa, ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si verdeata. Se mixeaza compozitia si se lasa la racit. Palariile de la ciuperci se imbraca in foile de aluminiu, se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia pregatita anterior. Deasupra se rade cascaval si se introduc apoi la cuptor circa 30 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi scoase din cuptor se stropesc cu vin.
Se servesc calde.
Alte retete:
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii