Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se l
Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se lasa la foc. Se toarna faina amestecata cu apa si se lasa sa dea de cateva ori in clocot.
Se serveste ca aperitiv.
Alte retete;
Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii