Se curata ciupercile de codite, apoi se spala. Se toaca marunt coditele, apoi se adauga sare, piper, patrunjel tocat marunt si se amesteca bine. Se u
Se curata ciupercile de codite, apoi se spala. Se toaca marunt coditele, apoi se adauga sare, piper, patrunjel tocat marunt si se amesteca bine. Se umplu ciupercile cu compozitia rezultata, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se stropesc si deasupra cu ulei si se lasa la copt, in cuptorul incins, 20-25 minute.
Se servesc reci sau calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci umplute Saratele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii