Ciupercile marinate cu dafin si mustar reprezinta o reteta simpla de aperitiv. Au un gust delicios si sunt o mancare hranitoare, fiind in acelasi timp si simplu de preparat.
In continuare, veti afla cum se prepara ciupercile marinate cu dafin si mustar. Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze. Dupa ce trece aceasta necesara perioada de timp, ciupercile marinate cu dafin si mustar sunt gata pentru a fi servite ca un delicios aperitiv.
Ciupercile marinate cu dafin si mustar pot fi servite ca aperitiv atat la mesele de pranz, cat si la cele de seara.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii