Ciupercile marinate cu dafin si mustar reprezinta o reteta simpla de aperitiv. Au un gust delicios si sunt o mancare hranitoare, fiind in acelasi timp si simplu de preparat.
In continuare, veti afla cum se prepara ciupercile marinate cu dafin si mustar. Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze. Dupa ce trece aceasta necesara perioada de timp, ciupercile marinate cu dafin si mustar sunt gata pentru a fi servite ca un delicios aperitiv.
Ciupercile marinate cu dafin si mustar pot fi servite ca aperitiv atat la mesele de pranz, cat si la cele de seara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii