Ciuperci pane

Ciupercile pane, ideale pentru o masa satioasa si rapida, sunt usor de facut si vor fi pe placul tuturor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci pane

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 1 ou de gaina
  • cam jumatate de cana de faina alba
  • 4-5 ciuperci champignon mici
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 4-5 linguri de ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat. Li se indeparteaza piciorusele si se dau deoparte. Se sparge oul de gaina, se bate spuma si se adauga condimetele-sare si piper. Ciupercile se trec prin ou, apoi prin faina, dupa care iar prin oua si iar prin faina.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins. Se pun ciupercile pane in tigaie si se prajesc bine si pe o parte si pe alta.


Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro


Ciupercile pane se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati sau de o garnitura din orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci