Ciuperci pane

Ciupercile pane, ideale pentru o masa satioasa si rapida, sunt usor de facut si vor fi pe placul tuturor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci pane

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 1 ou de gaina
  • cam jumatate de cana de faina alba
  • 4-5 ciuperci champignon mici
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 4-5 linguri de ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat. Li se indeparteaza piciorusele si se dau deoparte. Se sparge oul de gaina, se bate spuma si se adauga condimetele-sare si piper. Ciupercile se trec prin ou, apoi prin faina, dupa care iar prin oua si iar prin faina.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins. Se pun ciupercile pane in tigaie si se prajesc bine si pe o parte si pe alta.


Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro


Ciupercile pane se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati sau de o garnitura din orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori