Ciuperci picante cu marar

Se pune putin ulei la incins cca. 2-3 linguri (in functie de cantitatea de ciuperci) si se caleste putin usturoi-ul tocat pana ia o culoare galbuie. A

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci picante cu marar

Ingrediente

  • ciuperci albe tocate cat mai marunt(1
  • 100 kg)
  • 1 capatana de usturoi (mare)
  • am curatat cateii si i-am tocat
  • 1/4 lingurita crushed red pepper
  • 2 legaturi marar tocat
  • cu cat mai mult cu atat mai gustos
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune putin ulei la incins cca. 2-3 linguri (in functie de cantitatea de ciuperci) si se caleste putin usturoi-ul tocat pana ia o culoare galbuie. Atentie sa nu-l ardeti!

Se adauga red crushed pepper si se amesteca in continuu cateva secunde.

Dupa care se adauga ciupercile tocate si se amesteca repede pana (1-2 min.) pana incep sa-si lase zeama si se fierb pana se evapora toata zeama, mestecand din cand in cand.

Dupa ce s-a evaporat toata zeama lasata de ciuperci, se adauga mararul tocat si se mai tine pe foc cca. 1/2 min., dupa care se da la o parte si se pune sare in functie de gustul fiecaruia.


Se lasa sa se raceasca si se servesc cu crackers.

Pofta buna!

Reteta Ciuperci picante cu marar a fost propusa de Sasha pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

Chiftele de ciuperci,

Clatite cu ciuperci,

Ciuperci umplute cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci