Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei
Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei de masline, caliti totu bine, dovlecelul trebuie cit de cit sa fie moale.
Cind totul este gata se pune in robotu culinar si se mixeaza bine (atentie este foarte putina compozitie) apoi in palariuta ciupercutei puneti cite o felie de unt verde.
Untul verde:
Totul se mixeaza cu robotu, aceasta pasta se poate pastra o saptamina in frigider, se poate pune pe biscuiti sarati sau se pot umple pateuri sau saratele (unse inainte de a fi puse in cuptor).
Peste unt se pune o lingurita plina din compozitia mixata iar in mijloc punem un mini bocconcini.
Se da la cuptor eu am pus cuptorul pe gril cind am vazut ca mozzarella sa topit am pus un mot de ardei rosu/portocaliu in mijloc.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat
Ciuperci umplute cu sunca si cascaval
Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii