Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti palariile ciupercilor intr-o tava u
Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.
Puneti palariile ciupercilor intr-o tava unsa cu ulei, sarati-le putin si dati-le la cuptor potrivit de fierbinte. Piciorusele ciupercilor, spalate, fierbeti-le in putina apa timp de 20 de minute.
Cand sunt gata, scoateti-le din apa, tocati-le marunt si combinati-le cu maioneza.
Lasati apoi ciupercile coapte in tava sa se raceasca, puneti-le pe platou de metal si umpleti-le cu compozitia de mai sus.
Deasupra ciupercilor umplute puneti cascaval ras si dati vasul respectiv la cuptor pentru 3 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeFicatul de pui sau de vita este prima recomandare a nutritionistilor in prevenirea anemiei. In ficat sunt concentrate...
Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)Pregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii