Ciuperci umplute

Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti palariile ciupercilor intr-o tava u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12-15 ciuperci albe (frumoase si mari)
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • ulei
  • maioneza
  • marar verde tocat fin

Mod de preparare

Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.

Puneti palariile ciupercilor intr-o tava unsa cu ulei, sarati-le putin si dati-le la cuptor potrivit de fierbinte. Piciorusele ciupercilor, spalate, fierbeti-le in putina apa timp de 20 de minute.

Cand sunt gata, scoateti-le din apa, tocati-le marunt si combinati-le cu maioneza.

Lasati apoi ciupercile coapte in tava sa se raceasca, puneti-le pe platou de metal si umpleti-le cu compozitia de mai sus.

Deasupra ciupercilor umplute puneti cascaval ras si dati vasul respectiv la cuptor pentru 3 minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci