Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin u
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin ulei.Se acopera si se tin pana se moaie.
Separat se toaca marunt cotoarele si se pun intr-o cratita mica sa se inabuse cu putina sare si ulei.
Cind sint muiate bine si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel si marar tocat marunt si cu piper praf.
Cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea racorite.
Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata de ciuperci cu cartofi
Pui cu ciuperci si smantana
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii