Ciuperci umplute

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 50 g ulei
  • 2 linguri de patrunjel si marar tocat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin ulei.Se acopera si se tin pana se moaie.

Separat se toaca marunt cotoarele si se pun intr-o cratita mica sa se inabuse cu putina sare si ulei.

Cind sint muiate bine si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel si marar tocat marunt si cu piper praf.

Cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea racorite.

Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de ciuperci cu cartofi

Pui cu ciuperci si smantana

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci