Ciuperci umplute

Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci albe
  • 125 ml ulei
  • 5-6 linguri marar si patrunjel tocat
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si piper. Se asaza ciupercile pe o tava unsa si se umplu cu amestecul preparat anterior. Se toarna peste fiecare ulei si zeama de lamaie si se pun la copt in cuptor, pentru 20-25 de minute.
Se serevsc reci.

Alte aperitive:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori