Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pan
Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pana scade zeama. Se adauga verdeata tocata marunt, pesmetul, sarea si piperul. Se lasa compozitia la racit, apoi se umplu ciupercile cu ea. Se asaza ciupercile umplute intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra cascaval ras si se introduc in cuptor, unde se lasa la rumenit. Dupa ce sunt gata, se scot pe un platou, iar sosul ramas in tava, se stinge cu cateva linguri de apa.
Se strecoara sosul si se serveste cu ciupercile.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii