Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor.
Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa, usturoiul si patrunjelul. Rosia se curata de coaja si samburi, se taie cubulete. Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit, in ulei de masline. Nu se rumeneste tare. Cind ceapa devine putin aurie se adauga coditele tocate si usturoiul, se lasa scurt la prajit. Adaugam sunca, se mai lasa putin la prajit. Punem rosia si patrunjelul tocat si mai lasam 1-2 minute la foc moderat. Turnam smantana, lasam putin sa scada. Acum trebuie gustat, daca mai trebuie adaugata sare (atentie la sunca-poate fi deja destul de sarata!) si se pune piper dupa gust. Umplem ciupercile, le acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor la 200°C, incalzit in prealabil. Le rumeniti dupa plac.
Se servesc atat calde cat si reci. Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de Maya pe forum culinar.ro Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici: Ciuperci umplute , Ciuperci umplute, Ciuperci umplute cu oua de prepelita Ciuperci umplute (usor de gatit) Ciuperci umplute cu branza Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii