1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai piep
1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.
2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.
3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai marunt.
4. Tai ceapa si o calesti in putin ulei.
5. Adaugi putina apa peste ceapa, sa nu se arda.
6. Apoi adaugi pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciuperci, taiate cubulete.
7. Calesti totul la foc potrivit timp de 10 minute, apoi lasi la racit.
8. Dupa ce s-a racit, adaugi 1 ou si amesteci.
9. Umpli fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie si cand sunt gata umplute, le asezi intr-o tava.
10. Dai la cuptor pentru 30 de minute si, cand sunt aproape gata, le stropesti cu putin vin alb.
Se servesc calde
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii