Am curatat ciupercile iar piciorusele le-am pus la fiert; am inabusit in unt ceapa,ardeiul, piciorusele ciupercilor si rosia, toate tocate marunt; can
Am curatat ciupercile iar piciorusele le-am pus la fiert; am inabusit in unt ceapa,ardeiul, piciorusele ciupercilor si rosia, toate tocate marunt; cand au fost gata le-am adaugat busuioc si marar tocat. Palariile ciupercilor le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt , le-am umplut cu "tocanita" si le-am pus in cuptorul incins la 175grade vreun sfert de ora. Intre timp am facut o "pasta" din ou batut, faina, smantana, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand am considerat ca sunt ciupercile din cuptor pe jumatate facute am pus deasupra lor "pasta" de ou cu smantana si le-am mai lasat la cuptor vreun sfert de ora pana cand am vazut ca "pasta" mea se rumeneste si atunci am considerat ca sunt gata.
Pofta buna! Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de adriana1980 pe forum culinar.ro Alte retete de aperitive cu ciuperci gasiti aici: Ciuperci umplute Chiftele de ciuperci, Clatite cu ciuperci, Ciuperci umplute cu spanac Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii