Ciuperci umplute

Ciuperci umplute Toci ceapa si coditele de la ciuperci, razi morcovul pe razatoarea mica. Carnea o dai prin masina de tocat /robot. Ceapa se pune la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 10 ciuperci marisoare 1 piept de pui dezosat 1 morcov 2 cepe 2 lg pasta de tomate verdeata 1 ou

Mod de preparare

Ciuperci umplute

3

Toci ceapa si coditele de la ciuperci, razi morcovul pe razatoarea mica. Carnea o dai prin masina de tocat /robot. Ceapa se pune la calit cu morcovul, coditele de ciuperci si carnea tocata. Se lasa pana se albeste carnea. Se adauga pasta de tomate si verdeata. Se mai lasa 10 min, apoi se lasa la racit. Dupa racire se amesteca compozitia cu un ou batut(ca sa se lege). Umpli fiecare palarie de ciuperca, apoi presari cascaval ras. Pui ciupercile astfel umplute intr-o tava cu foarte putina apa(100 ml/50 ml) stropesti totul cu ulei si lasi la cuptor pana se rumenesc.


Pofta buna! Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Chiftele de ciuperci, Clatite cu ciuperci, Ciuperci umplute cu spanac Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci