Pentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Pesmetul se cerne. Usturoiul se spala si se taie marunt. Ceapa si cozile de ciuperci se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa. Cand lichidul a scazut se adauga piper, pesmet, marar verde, sare si usturoi. Se amesteca compozitia si se lasa la racit. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza ciupercile umplute cu compozitia obtinuta. Deasupra, se presara cascavalul ras si se introduce la cuptor pentru cca 3 minute. Spre sfarsitul coacerii, ciupercile umplute se stropesc cu vin.
Ciupercile umplute cu ceapa si cascaval se servesc reci sau calde.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii