Se curata si se spala ciupercile, se desprinde piciorul de palarie si se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun palariile intr-o tava unsa cu ulei, se
Se curata si se spala ciupercile, se desprinde piciorul de palarie si se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun palariile intr-o tava unsa cu ulei, se sareaza putin fiecare, apoi se dau la cuptor. Coditele se pun la fiert in apa putin sarata, iar dupa ce sint gata, se lasa sa se raceasca, se toaca marunt cu cutitul si se amesteca cu maioneza preparata dintr-un ou. Ciupercile scoase din tava, racite si asezate pe un platou presarat cu marar tocat se umplu cu umplutura pregatita
Se servesc presarate cu parmezan sau cascaval ras
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii