1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt 2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt 3.
1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt
2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt
3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile
4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins
5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute
Se pot servi calde, cate 4 la o portie

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii