Ciuperci umplute cu tofu

1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt 2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt 3.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 ciuperci mari
  • 1 legatura de ceapa mare
  • 200 gr tofu
  • 3 rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt

2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt

3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile

4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins

5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute
Se pot servi calde, cate 4 la o portie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori