Ciuperci umplute cu verdeata si branza, gatite in cuptor, se potrivesc perfect langa o salata de ridichi cu ceapa verde!
Pentru umplutura poti sa folosesti ce ingrediente preferi: carne, diferite legume, sunca.. eu am ales de data aceasta branzeturi si verdeturi proaspete!
Spala bine ciupercile, rupe coditele si sterge-le bine cu servetele de hartie. Pune sare pe ambele parti si lasa-le la scurs pe un tocator, pana pregatesti umplutura.
Taie coditele cuburi mici, iar ceapa si usturoiul verde taie-le rondele subtiri. Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi lasa-le sa se inabuseasca putin. Condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli. Rastoarna apoi compozitia intr-un castron. Adauga rosiile uscate taiate cubulete, pune jumatate din cascavalul ras, telemeaua zdrobita cu furculita si verdeata proaspata. Amesteca usor si omogenizeaza compozitia.
Sterge ciupercile cu servetele de hartie ca sa elimini excesul de apa, apoi umple-le si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presara deasupra restul de cascaval ras si pune-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-15 minute.
Serveste ciupercile calde, alaturi de o salata de sezon.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Comentarii