Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa 10-12 minute adaugati chimenul, patrunjelul si mararul tocate marunt. Mai caliti 4-5 minute, apoi adaugati telemeaua data pe razatoarea mare, amestecati bine si luati tigaia de pe foc. Potriviti de sare si piper dupa gust si umpleti ciupercile cu acest amestec. Puneti ciupercile umplute intr-o tava pe hartie de copt si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti ciupercile 20-25 de minute la foc potrivit.
Se stropesc la servire cu putin ulei de masline si se pune alaturi niste paine prajita si eventual o salata de rosii.
Alte aperitive:
Chiftele Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii