Ciuperci umplute (usor de gatit)

- se curata ciupercile de piele - se rup piciorusele de la ciuperci - se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare ciuperca in jur de 4 buca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10/15 bucati de ciuperci Champignon mai marisoare
  • 100/150 g costita afumata
  • 1 ardei rosu mai marisor
  • 50 g salam mai gras
  • un tub de branza topita

Mod de preparare

- se curata ciupercile de piele

- se rup piciorusele de la ciuperci

- se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare ciuperca in jur de 4 bucatele

- urmatorul ingredient este ardeiul care, la fel ca si costita se taie in cubulete si se adauga in ciuperca, iar apoi si salamul, il taiem cubulete si pe acesta si punem cateva bucatele in ciuperca

- facem o gaurica mica cu varful cutitului in tubul de branza topita, iar apoi apasam usor pe tub si intindem branza pe fiecare ciuperca in parte

- asezam ciupercile in tava si le bagam in jur de 20/25 minute la cuptor, verificandu-le din cand in cand

- cand ciupercile lasa apa, dupa aproximativ 15 minute, o golim, iar apoi le mai bagam cateva minute la cuptor.

POFTA BUNA!
Se pot servi la ocazii mai speciale, cum ar fi sarbatori, zile de nastere sau diferite aniversari, dar si in zilele obisnuite, dupa pofta fiecaruia!

Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici:

Ciuperci umplute ,

Ciuperci umplute,

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute (usor de gatit)

Ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide