Ciupercute umplute cu branza

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciupercute umplute cu branza

Ingrediente

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 g branza rasa
  • 4 linguri suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • chili
  • piper

Mod de preparare

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.Ciupercile spalate, curatate si fara picioruse se pun intr-o tava. Usturoiul tocat se  caleste in uleiul incins. Aici se adauga si piciorusele tocate marunt si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust. Se umplu ciupercile cu aceast acmestec si se rade branza deasupra.

Se pun apoi in cuptorul preincalzit si se lasa acolo pana branza capata o crusta maronie.


Ciupercutele umplute cu branza se servesc ca aperitiv.
La prepararea lor mi-ar fi fost utila o tava pentru cuptor de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci