Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete mici si margarina. Dam prin
Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete mici si margarina. Dam prin rasatoarea mare branza si apoi o amestecam in bol.pregatim bechamelul cu 2 oua si 4 linguri de faina la sfarsit adaugam mararul tocat. Punem tigaia cu ulei la incins si umplem ciupercile cu amestecul mai sus mentionat. Cand s-a incins uleiul dam prin bechamel ciupercile si le punem in tigaie le tinem 2 minute pe o parte si 2 pe alta parte.
Se servesc calde si reci.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii