Pregatiti obisnuit foile de clatite. Separat, spalati si taiati fin ciupercile, apoi caliti-le in unt impreuna cu ceapa tocata. Daca nu sunt patruns
Pregatiti obisnuit foile de clatite.
Separat, spalati si taiati fin ciupercile, apoi caliti-le in unt impreuna cu ceapa tocata.
Daca nu sunt patrunse, mai fierbeti-le cateva minute, adaugand cate putina apa.
Tocati marunt sunca, amestecati-o cu ciupercile si smantana, dupa care omogenizati compozitia.
Cu aceasta umpleti foile de clatite, rulati-le, puneti-le intr-un vas de iena, asezati deasupra cateva ciupercute intregi si dati vasul la cuptor pentru 10 minute.
Aduceti la masa preparatul fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii