Clatite cu ciuperci

Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala. Se calesc cepele in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat pentru clatite
  • 2 cepe mijlocii
  • 300 g carne tocata
  • ciuperci
  • condimente
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • scobitori

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala.

Se calesc cepele in putin ulei apoi se adauga ciupercile si le lasa sa se caleasca bine. La urma se adauga si carnea tocata. Se condimenteaza toate dupa gust.

In fiecare clatita se pune cate 1-2 linguri de continut apoi se impacheteaza asemenea unui plic (se indoaie putin din lateral si apoi se ruleaza). Marginea ramasa se prinde in scobitori.

Clatitele umplute se tapeteaza in faina si apoi se dau prin ou asemenea snitelelor si se prajesc in ulei incins.
Se consuma ca atare sau taiate rondele alaturi de alte aperitive reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc