Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala. Se calesc cepele in
Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala.
Se calesc cepele in putin ulei apoi se adauga ciupercile si le lasa sa se caleasca bine. La urma se adauga si carnea tocata. Se condimenteaza toate dupa gust.
In fiecare clatita se pune cate 1-2 linguri de continut apoi se impacheteaza asemenea unui plic (se indoaie putin din lateral si apoi se ruleaza). Marginea ramasa se prinde in scobitori.
Clatitele umplute se tapeteaza in faina si apoi se dau prin ou asemenea snitelelor si se prajesc in ulei incins.
Se consuma ca atare sau taiate rondele alaturi de alte aperitive reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii