Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala. Se calesc cepele in
Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala.
Se calesc cepele in putin ulei apoi se adauga ciupercile si le lasa sa se caleasca bine. La urma se adauga si carnea tocata. Se condimenteaza toate dupa gust.
In fiecare clatita se pune cate 1-2 linguri de continut apoi se impacheteaza asemenea unui plic (se indoaie putin din lateral si apoi se ruleaza). Marginea ramasa se prinde in scobitori.
Clatitele umplute se tapeteaza in faina si apoi se dau prin ou asemenea snitelelor si se prajesc in ulei incins.
Se consuma ca atare sau taiate rondele alaturi de alte aperitive reci.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii