Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o
Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o la rece pentru 30 de minute. Pregatiti umplutura: curatati ceapa si taiati-o rondele, curatati si spalati ciupercile, taiati-le in felii. Caliti ceapa si ciupercile in uleiul in care ati adaugat vinul si zaharul. Cand lichidul lasat de ciuperci s-a bsorbit in intregime, adaugati mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Lasati compozitia la racit. Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu compozitia de ciuperci.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Zacusca de ciuperci Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii