Sa pregatim o portie de ciuperci prajite ca in reteta Chiftelute de soia . Impreuna cu patrunjelul adaugam putin piper macinat, o lingurita de sare si
Sa pregatim o portie de ciuperci prajite ca in reteta Chiftelute de soia . Impreuna cu patrunjelul adaugam putin piper macinat, o lingurita de sare si 30 g (1 lingura cu varf) de faina.
Apoi batem 2 oua intregi, la care adaugam 2 dl lapte rece, le amestecam si adaugam la compozitia de ciuperci. Amestecand continu, lasam sa se ingroase, pe foc mic, pana ajunge la consistenta unei piftii. Cand se desprinde de fundul vasului, luam de pe foc, si, din masa calduta, pe masa presarata cu faina, formam betigase aprox. De 1,5 cm grosime si 5 cm lungime, apoi le prajim ca in reteta.
Servim calde, ca fel principal.
Alte retete recomandate
Biftec la gratar cu ciuperci
Clatite cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii