Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip. Ciupercile se
Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip.
Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet, apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea.
Punem toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute.
Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat.
Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii