Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip. Ciupercile se
Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip.
Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet, apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea.
Punem toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute.
Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat.
Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii