Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzes
Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzeste restul de unt, apoi se adauga faina, se stinge cu putin lalpte si se adauga ciupercile. Se amesteca bine, iar dupa ce compozitia s-a racit, se adauga 2 oua. Din pasta formata se fac crochete lungi de 5-6 cm si groase cat un deget, care se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei foarte incins.
Alte aperitive:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii