Crochete de ciuperci

Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 4 oua
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 1 ceapa
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • lapte

Mod de preparare

Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzeste restul de unt, apoi se adauga faina, se stinge cu putin lalpte si se adauga ciupercile. Se amesteca bine, iar dupa ce compozitia s-a racit, se adauga 2 oua. Din pasta formata se fac crochete lungi de 5-6 cm si groase cat un deget, care se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei foarte incins.
Alte aperitive:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci