Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzes
Ceapa se caleste in jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga ciupercile feliate, sarea, piperul si se lasa la calit, pana scade apa. Se incalzeste restul de unt, apoi se adauga faina, se stinge cu putin lalpte si se adauga ciupercile. Se amesteca bine, iar dupa ce compozitia s-a racit, se adauga 2 oua. Din pasta formata se fac crochete lungi de 5-6 cm si groase cat un deget, care se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei foarte incins.
Alte aperitive:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii