Crochetele din ciuperci cu smantana sunt aperitive delicioase si sanatoase. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Crochetele din ciuperci cu smantana sunt aperitive delicioase si sanatoase. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid si se taie lame. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei, se adauga patrunjelul verde, sare si piper.
Compozitia de crochete: faina se dizolva in 150 ml apa clocotita, 50 ml ulei si sare, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia se raceste si, treptat, se adauga oua. Se pun ciupercile inabusite. Compozitia se imparte in bucati egale (2-3 bucati la portie) si se modeleaza crochete lungi de 2-3 cm. Crochetele se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.
Crochetele din ciuperci cu smantana se servesc calde, cu smantana deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii