Crochetele din ciuperci cu smantana sunt aperitive delicioase si sanatoase. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Crochetele din ciuperci cu smantana sunt aperitive delicioase si sanatoase. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid si se taie lame. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei, se adauga patrunjelul verde, sare si piper.
Compozitia de crochete: faina se dizolva in 150 ml apa clocotita, 50 ml ulei si sare, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia se raceste si, treptat, se adauga oua. Se pun ciupercile inabusite. Compozitia se imparte in bucati egale (2-3 bucati la portie) si se modeleaza crochete lungi de 2-3 cm. Crochetele se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.
Crochetele din ciuperci cu smantana se servesc calde, cu smantana deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii