Ceapa tocata se caleste in unt impreuna cu ciupercile spalate si taiate feliute, pana ce scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt bine scazute, se iau
Ceapa tocata se caleste in unt impreuna cu ciupercile spalate si taiate feliute, pana ce scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt bine scazute, se iau de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu foile de ceapa verde, taiate marunt, apoi se adauga verdeata tocata, sare, piper, se amesteca cu 4 galbenusuri si cu albusurile batute spuma tare. Se face o coca dintr-un ou, 3 linguri cu smantana, sare si faina cat cuprinde. Se framanta bine si se intinde o foaie care se asaza intr-o oala unsa cu unt, foaia imbracand si peretii laterali, depasind marginile. Se toarna compozitia de ciuperci, se acopera cu marginile foii de aluat, se unge cu unt si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se serveste cu salata sau cu orez.
Alte retete:
Zacusca de ciuperci
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii