Eclere cu ciuperci

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe r

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Eclere: 125 ml apa
  • putina sare
  • unt cit o nuca
  • 175 g faina
  • 4oua; Umplutura: 1 ceapa rasa
  • 250 g ciuperci la conserva
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1-2 oua

Mod de preparare

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe rind, amestecind bine dupa fiecare. Se pun gramajoare in tava unsa si se coc.

Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile, condimentele. La sfirsit se pun ouale. Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori