Eclere cu ciuperci

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe r

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Eclere: 125 ml apa
  • putina sare
  • unt cit o nuca
  • 175 g faina
  • 4oua; Umplutura: 1 ceapa rasa
  • 250 g ciuperci la conserva
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1-2 oua

Mod de preparare

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe rind, amestecind bine dupa fiecare. Se pun gramajoare in tava unsa si se coc.

Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile, condimentele. La sfirsit se pun ouale. Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci