Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este importa
Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este important si sa fiarba si sa se prajeasca. Presaram cu boia si turnam 4 dl de smantana. Servim cu galustele fierte, se pot adauga cateva felii de carne pentru iubitori.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii