Curatam ciupercile iar pe cele mai mari le taiem in doua sau in patru. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Apoi amestecam ciupercile cu ceapa, asezona
Curatam ciupercile iar pe cele mai mari le taiem in doua sau in patru. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Apoi amestecam ciupercile cu ceapa, asezonam cu sare si piper si le impartim in 4 portii egale, apoi le punem in 4 folii. In fiecare pachetel mai punem cate o bucatica de unt. Punem pachetelele pe gratar si le prajim 10-15 minute.
Se servesc ca garniture langa carne fiarta. Mai putem adauga unt dup ace sunt gata
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii