Pate de ciuperci raw vegan

Pate de ciuperci raw vegan este o gustare delicioasa din bucataria raw vegana pe care o puteti pregati singuri acasa.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Pate de ciuperci raw vegan

Ingrediente

  • avem nevoie de:
  • -1 palarii mari de ciuperci champignon maruntite
  • -1 lingurita pudra de susan cred (sau putina pasta de susan cruda)
  • -1 praf de sare neiodata
  • -1 lingurita mica-mica pudra de busuioc si cimbru in amestec
  • -1 praf pudra de chimen
  • -1 praf pudra de ghimbir
  • -1 fir ceapa verde
  • -putin marar proaspat (optional)

Mod de preparare

Sunt o adepta a aliemntatiei sanatoase, nu neaparat vegane 100%, dar recunosc faptul ca unele preparate sunt de-a dreptul irezistibile...unde mai pui ca sunt extrem de sanatoase!

Toate ingredientele se mixeaza bine cu blenderul, pana ajung la consistenta dorita si...voila! gata pateul!

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


- se serveste imediat, cu rosii praspete, sau alte legume si verdeturi pe care le aveti la indemana
- se pot face sandvisuri / mini-bites cu paine integrala si legume
-daca se adauga si putina faina de migdale, pateul se poate transforma cu usurinta in niste minunate bulete de ciuperci, ce se pot servi ca aperitiv, pe un platou asortat.
- pt. o consistenta mai cremoasa, folositi un mixer cu putere mare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Turta dulce
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Tavalita glazurata de post
1
Dulciuri

Tavalita glazurata de post

Tavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...

Tavalita glazurata de post
Tort cu frisca si fructe
2
Torturi

Tort cu frisca si fructe

Este un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive

Tort cu frisca si fructe
Sufleu de dovlecel cu legume
3
Mancaruri cu legume

Sufleu de dovlecel cu legume

Ideal de facut si o mancare delicioasa.

Sufleu de dovlecel cu legume
Clafoutis cu cirese
4
Prajituri

Clafoutis cu cirese

Deserturi racoritoare de vara

Clafoutis cu cirese
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
5
Mancaruri cu carne

Sarmalute moldovenesti in foi de vita

Sarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...

Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Parteneri
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia