Pateuri cu ciuperci

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci 500g
  • foietaj crud 300g
  • ulei 50 ml
  • ceapa 100g
  • patrunjel o legatura
  • sare un varf de cutit
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se amesteca bine.

Din foetajul crud se portioneaza cantitati mici cat nuca care se intind in forma de patratele. Se umplu cu compozitia de ciuperci, se impacheteaza plic, se aseaza pe o tava unsa si se coc in cuptor, la foc potrivit.
Se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori