Preparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se tope
Preparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin. Separat pregatim un sos alb din smantana, faina, sare, piper si patrunjel verde tocat. Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase. Se lasa apoi la racit.
Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asezam rondelele in tava, punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras. Se introduc la cuptor la foc mare la inceput, apoi reducem focul la minim. Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.
Alte retete culinare recomandate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii