Se fierbe soia dupa instructiunile de pe ambalaj si se scurge bine de tot. Ciupercile se scurg si ele bine(daca sunt din conserva) si se toaca asa ma
Se fierbe soia dupa instructiunile de pe ambalaj si se scurge bine de tot.
Ciupercile se scurg si ele bine(daca sunt din conserva) si se toaca asa maruntel ca pentru salata boeuf.
Se pune soia la calit in unt si in ea se pun condimentele si usturoiul pisat.
Se caleste cam 5 minute dupa care se ia de pe foc si se pune deoparte.
Se calesc si ciupercile intr-o lingurita de unt si peste ele se pune soia.
Se amesteca un pic dupa care se scot intr-un castron.
Se lasa sa se raceasca (nu de tot doar asa cat sa nu se faca ochi oul care trebe adaugat).
Aluatul se taie in patrate. si in fiecare patrat se pune cate o lingurita de compozitie.
Se formeaza triunghiuri si se baga in cuptorul incins, sa fie si focul mediu spre tare.
Se lasa in cuptor pana se rumenesc cred ca vreo 15-20 de minute, depinde de cuptorul fiecaruia.
Se servesc calde sau reci
Reteta Pateuri cu soia si ciuperci a fost propusa de Lia.R pe forum culinar.ro
Alte retete de pateuri gasiti aici:
Pateuri, aperitive rapide,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Pateuri cu ricotta si spanac
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii