Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca
Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca bine cu putina faina, usturoi, piper macinat, patrunjel si marar tocate marunt, un ou, miezul imuiat in iaurt, de la 2 felii de piine, stors bine si sare dupa gust. Piftelele facute cit mai plate se dau prin pesmet si se pun direct pe tabla incinsa, frecata mai intii cu slanina sau cu o picatura de ulei. Se unge partea cruda cu o pana de ulei si se intorc cu o paleta, ajutindu-te si cu o furculita, numai cind se deslipasc usor de tabla.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrintre picaturi, dar nu de ploaie, ca a fost canicula, am pus si de-o prajitura, ca aveam 7 albusuri ramase prin frigider,...
Desert prajitura cu aia si aia si ailaltaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii