Ciupercile se hidrateaza cateva ore, se fierb in apa in care s-au inmuiat cu putina sare. Heringul se tine in apa, se zvanta, se scoate pielea si se
Ciupercile se hidrateaza cateva ore, se fierb in apa in care s-au inmuiat cu putina sare. Heringul se tine in apa, se zvanta, se scoate pielea si se indeparteaza oasele.
Ceapa se taie marunt si se caleste. Ciupercile se taie marunt si se prajesc cateva minute. Se condimenteaza dupa gust si se amesteca cu patrunjel verde.
Compozitia se imparte pentru fiecare file de hering, ca umplutura, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Inainte de servire, se orneaza cu felii de castraveti acri, se serveste cu paine de secara.
Alte retete cu peste recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii