Strudelul tirolez, adica cu sunca, cascaval si ciuperci serveste si ca gustare, dar si ca aperitiv delicios. Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt.
Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt. Se formeaza un strat suprapus de sunca pe toata lungimea strudelului se lasa liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se fromeaza al doilea strat de cascaval si al treilea strat de ciuperci. Se ruleaza cu atentie foietajul, se apasa bine pe margini ca sa nu iasa compozitia si se unge cu oul batut pe deasupra. Se baga la cuptorul incins la 180 °C pt 35-40 minute.
Strudelul Tirolez cu sunca si ciuperci se taie feli si se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii