Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercil
Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercile, foile de dafin, zeama de lamiie (vin sau otet), se potriveste de piper si sare dupa gust. Se lasa vasul la foc mic pe plita sa fiarba incet pina se evapora tot lichidul. Cind se ia vasul de pe foc, se pun mararul si patrunjelul verde. Cind preparatul s-a racit, se pune si untul frecat. Cu aceasta compozitie se ung felii de chifle si deasupra se presara cascaval.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii