Tartine cu ciuperci

Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de foietaj. Se taie ciupercile si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat foitaj
  • 250 gr ciuperci
  • 250 gr carnati de casa afumati
  • 100 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de foietaj. Se taie ciupercile si ceapa marunt, carnatii in felii subtiri, iar cascavalul se rade. Intr-o tigaie se incinge uleiul, apoi se adauga carnaciorii, ciupercile si ceapa verde. Se calesc toate, se condimentaeza si se umple fiecare forma cu compozitia. Se presara cu cascaval ras si se lasa la cuptor la rumenit 20 de minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Placinta cu carne Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori