Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute.
Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute. Se sting cu vin, se sareaza, se pipereaza si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai caleste pana scade si se pune apoi compozitia peste jumatatile de chifle, prajite in prealabil.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii