Umplutura de ciuperci

Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se lasa pe foc, pana scade zeama ciupercilor, apoi se adauga marar, patrunje

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 100 gr ceapa
  • 60 ml ulei
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se lasa pe foc, pana scade zeama ciupercilor, apoi se adauga marar, patrunjel, piper si sare dupa gust. Se ia compozitia de pe foc si se adauga un ou, dupa care se amesteca bine.


Se foloseste la diferite pateuri si aperitive.

Alte aperitive:

Saratele Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci