1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, ustur
1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia.
2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, usturoiul si ardeiul iute si le punem in blender. Crema obtinuta se sareaza, pipereaza, se adauga chimenul si ornam cu ceapa verde.
Crema de avocado se serveste pe bucati de paine prajita. Berea este bautura ideala pe langa acest aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii