Orezul se pune la fiert aproximativ 5 minute. Se scurge apoi si se spala si se pune din nou la fiert cu lapte si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert
Orezul se pune la fiert aproximativ 5 minute. Se scurge apoi si se spala si se pune din nou la fiert cu lapte si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert bine, se adauga zaharul, galbenusurile si untul. Se amesteca totul cu furculita si se pune din nou pe foc sa se ingroase. Se lasa orezul sa se raceasca, apoi se amesteca cu fructele zaharisite si cu migdale sau nuci taiate. Se imparte orezul in bucati si se ruleaza fiecare, se trec apoi prin faina, prin ou batut, prin pesmet si se pun apoi la prajit in ulei.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii