Merele se spala si se scobesc cu un cutit, in asa fel incat sa nu se strice coaja. Se scoate miezul, avand grija sa ramana numai un strat subtire pe
Merele se spala si se scobesc cu un cutit, in asa fel incat sa nu se strice coaja. Se scoate miezul, avand grija sa ramana numai un strat subtire pe coaja. Se toaca marunt sunca si miezul de mar, dupa care se amesteca cu putin lapte sau sos alb. Se umplu cojile de mere cu compozitia si se introduce vasul uns cu unt si cojile de mere, in cuptorul cald. Se lasa la copt aproximativ 25 de minute.
Se servesc calde. Alte retete:
Ciuperci umplute Piftie de curcan Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii